Hei igjen! Her kommer det syvende reisebrevet fra turen til Spania 2022

14.09.- 16.09.22

Hei igjen! Her kommer en liten oppdatering på hvordan vi har det her på Camping & Sanguli Salou. Vi står fortsatt på den plassen vi fikk først tildelt og vi har også truffet vennene våre fra Sveits igjen, pluss andre vi kjenner fra tidligere besøk her. Vi var 5 par som gikk ut og spiste middag i lag den ene dagen, da bestilte vi Paella. Den var helt ok, men har smakt det bedre, kjekt er det uansett å være flere sammen.

Ellers går dagene med til mye bading, enten i basseng eller på stranden. Lager en god del mat selv og koser oss ved bilen om kvelden. Vi får jo også besøk om kvelden av og til og det er veldig koselig eller vi går på besøk selv. Her er 4 forskjellige bade anlegg som vi kan velge å gå på, eller vi kan gå på stranden. Dette bassenget er det vi bruker mest utenom stranden.

Men her er også fint oppe i Afrika bassenget, men mer for de som har barn med seg, føler vi.

I Afrika har de også mange forskjellige bungalower eller hytter om du vil.

16.09.22

I dag flyttet vi til ny plass på campingen, så nå satte vi opp teltet vårt også.

Denne campingen er så stor at det også går et lite tog du kan sitte på med gratis.

Her er også forskjellige idretts anlegg og spillehaller som du kan fare på inne på campingen.

Rett ved idretts anlegget er det også et annet svømmebasseng.

17.09.22

Vi har sykler med, så det blir til at vi sykler mye her pga. store avstander på campingen og også når vi skal handle. Ellers sykler vi også litt turer utenfor området, den ene dagen syklet vi tur i 3,5 timer, heldigvis finner vi alltids et sted vi kan slukke tørsten.

18.09.-21.09.22

Andre dager syklet vi nede ved strandpromenaden og der er det kunstnere som er i gang og lager fine bilder på bakken. Ellers er det bading det går i hver dag.

Det er også en del andre figurer å titte på langs strandpromenaden og av og til er det marked her.

22.09.22

I dag gikk vi ut og spiste på en Indisk restaurant, sammen med Monika og Ulrich, der var det veldig god mat og service, kan absolutt anbefales.

23.09.22

Våknet til grått vær og meldingene var ikke gode. Her er bilde fra i går, da øste det ned slik det bare kan her i sydlige strøk.

Det er så tørt her at bakken tar ikke unna vannet, så det blir lett mye overflatevann. Heldigvis står vi litt oppe, så det rant ikke inn til oss.

24.09.22

Våknet i dag til overskyet vær, men noe lettere enn i går. I dag har vi 45 års bryllupsdag, så vi har tenkt oss ut og feire litt hvis været tillater det. Blir det slik som i går, blir nok feiringen i teltet i istedenfor, heldigvis har det tørket opp i dag foreløpig. 

 

 

 

5 kommentarer
    1. Ser jo det at været kan variere litt , men er vel stort sett pent . Vi skal også på samme plass. Regner med og være der 16. eller 17. okt. Hvordan er belegget på bobilplassene nå ? Fikk beskjed at vi ikke trengte og bestille nå vi kom . God ferie videre der nede ☀️☀️☀️🍺🍾😃😃👍

      1. Nå er det en del ledige plasser, så bør ikke være noe problem. Men de stenger på denne campingen 1 november. Været er jo litt variert, men stort sett veldig nra. Må alltid regne med et par dager med regn, men så kommer solen igjen☀️😊

      1. Vi er pensjonister og er her fra september og i 3 uker eller mer, da betaler vi ca 260 pr dag alt inkludert, strøm, dusj, tømming, vann og bruk av alle basseng etc. Men vær obs, de stenger 1 november. Vi liker oss veldig godt her og har vært her noen år. Men vi har aldri før vært ute for at det Jar vært så fullt tidlig i september. 😊

    2. Takker for interessante informasjoner! Jeg ble en bobileier i 2020, så min 1. tur utenfor Norge ble i 2022 til Danmark og Sverige. Sånn sett er jeg en fersking på bobil, men jeg prøver å lese meg opp.

      Jeg kjøpte ny bil på 4.4t, da med miljøklasse euroklasse 6 diesel. Det jeg synes som er VANSKELIG, er alle miljøsoner som er i Europa, tross flere nettsteder om dette.

      Så til spørsmålet:
      – 1 Anbefaler dere noe(n) “appvarsling tilknyttet miljøsoner” på tlf. eller på GPS?
      – 2 ELLER, har dere rett og slett planlagt reisen så godt at dere har kjøpt(forhåndskjøp?) oblater og ellers styrer unna uønskede områder med oblatkrav?

      På forhånd takk!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg