Hei igjen! Her kommer det sjette reisebrevet fra turen til Spania 2022

11.09.22

Hei igjen! Her kommer det sjette reisebrevet fra turen til Spania. Vi våknet til litt overskyet vær 22 grader her på camping Barcelona, men stigende til 28 grader. I dag blir det bare å slappe av , bade og kose oss. Bassenget er åpent til 20.00 om kvelden.

Veldig greit her, at solsengene er gratis og veldig god wifi, selv om vi stod langt fra resepsjonen.

Vi ser rett ned på sjøen fra bassengdelen. Der er også en strand vi kan gå på litt bortenfor, men har ikke bilde av den nå.

Geir nyter en kald pils i bassengbaren.

Biljardbord er det også her ved basseng baren.

På denne campingen kan du ta buss inn til Barcelona hver dag og hjem igjen om kvelden. Det er bare å melde seg på, koster 3,9 euro pr. pers. Der er også gratis vinsmaking tirsdager. Marked i Mataro er det også, men husker ikke om det er en eller to ganger i uken. Kan også være med på guidet tur dit, det har vi gjort tidligere. De kjører oss med shuttel buss gratis dit. Dette er en camping jeg absolutt vil anbefale, vi betalte 31 euro pr. dag med pensjonist rabatt. Vi stikker nok innom på tilbake veien også.

Vi ringte Camping & Resort Sanguli Salou i Salou, for å høre om de hadde ledig plass til oss. Det var veldig fullt der i år, men de klarte å finne plass til oss fra den 12 september til den 16. Fra den 16 må vi flytte til en annen plass som vi da kan ha til den 5 oktober.

12.09.22

Stod opp, spiste frokost og ryddet, for vi skal kjøre til Camping i Salou nå. I et kryss i Mataro så jeg disse fine blomsten, vet ikke hva de heter, men måtte ha et bilde.

Så er vi kommet til Salou, det er ikke så langt å kjøre, ca. 1,5 til 2 timer.

Her ser dere noe av strandpromenaden.

Og her er innkjørselen til campingen.

Da har vi sjekket inn og fått oss plass, kjører her i en av veiene på campingen. Dette er en veldig stor camping med mange bassengområder. Jeg har skrevet om den tidligere i 2019 og der er det mange bilder fra campingen. Hvis dere går inn på arkiv på bloggen min, vil dere finne reisebrev herfra.

Og her er vi kommet oss på plass på den første plassen vi har frem til den 16.Vi gidder ikke ta opp teltet her, det gjør vi når vi flytter til den andre plassen. Nå er det bare å gå og bade, for det er utrolig varmt i dag 31-32 grader og høy luft fuktighet. Nå vil det bare bli sporadiske reisebrev fra oss, siden vi vil være lenge her.

 

6 kommentarer
      1. Sverige var dyrt, ca 24,50 svenske, Danmark ca 15,40 Dkr, Tyskland ca. fra 2 -2,18 euro, Frankrike billigst med ca. 1, 63-1,69 euro. Dette er på motorveiene, så billigere på vanlige veier.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg