Fjerde reisebrev fra turen til Kroatia 2022

Fra Camp Pila i Punat i Kroatia

Hei alle sammen! Her kommer det fjerde reisebrevet fra turen vår til Kroatia. 

04.07.22.

Vi stod opp til fortsatt fint vær og gikk og badet igjen. Men i dag hadde Geir litt vondt i halsen, så vi gikk opp til bilen og spiste lunsj. I dag kom også vennene våre fra Sveits om ettermiddagen, så da ble det stor gjensynsglede. Vi har ikke sett hverandre siden Spania i 2019  på grunn av Kovid. Så vi ble sittende utenfor bilene om kvelden og koste oss. Geir ble dårligere i halsen etter hvert, hjalp ikke med Cognac heller.

05.07.22 

Geir våknet med feber, så det ble ikke noe bading i dag. Han lå mye inne i sengen denne dagen, men kom ut litt innimellom. Jeg hadde også nå fått litt vondt i halsen, men ikke feber ennå. Foran bilen vår, var det et tre fullt  av mini plommer, men de var ikke helt modne ennå. 

Vi satt nå ute sammen med vennene våre om kvelden likevel.

06.07.22

Nå var det min tur å bli syk, feber, vondt i halsen og hoste. I dag var det også overskyet og mye vind.  Lå omtrent hele dagen, men bestemte meg for å ta noen paracet, om kvelden, slik at vi kunne gå ut og spise sammen. Geir var nå feberfri, men ikke helt bra ennå. Så vi gikk ut og spiste, da vi satt på restauranten, kom det en skikkelig regnbyge. Heldigvis gav den seg, da vi gikk hjem. 

07.07.22

Våknet til nok en dag med feber, verket i hele kroppen og nå var jeg veldig dårlig i halsen, skulle kanskje ikke gått ut dagen før, men, men. Heldigvis var Geir begynt å bli bedre og kunne holde de andre med selskap. Men nå hadde Monika også blitt dårlig i halsen, så hun lå også halve dagen. Denne dagen lå jeg omtrent hele dagen i sengen selv.

08.07.22

Våknet til noenlunde feberfri, så jeg stod opp etter hvert. I dag var det Monica som lå hele dagen. Som dere skjønner har det ikke vært noe særlig med oss disse dagene. Nesten greit at det disse dagene har vært en del overskyet og en del vind. Jeg regner med vi alle sammen har fått den nye varianten Omikron, så vi venter bare på at Ulrich også får det. Jeg plukket noen gule små plommer fra et annet tre, veldig gode.

Vi har alle sittet ute når vi har klart det og kost oss så godt vi har kunnet opp i all syken vår.

09.07.22

Våknet til noen lunde vær igjen, men vi er så pass dårlige i halsen at ingen tenker en gang på å gå å bade. Blir mye utesitting utenfor bilene, med hjemmelaget mat. Jeg laget en Iskaffe med noe oppi, det trengte vi til halsene våre, veldig godt. 

Iskaffe

10.07.22

Men i dag har vi bestemt oss for å prøve å gå ut og spise igjen. Monika er begynt å bli litt bedre og uten feber. Ulrich har begynt å kjenne det i halsen, men ikke feber ennå. Så vi gikk ut om kvelden og spiste sammen.

Restaurant i Punat

11.07.22

Ja, da var det Ulrich tur å få det samme som oss. Så nå er det han som ligger, men han lå bare halve dagen, før han kom ut igjen. Koser oss så godt vi kan alle sammen. 

12.07.22

I dag har vi bestemt oss for å ta taxi om kvelden til byen Krk, siden Ulrich har blitt så bra i dag at vi tar kjangsen. Selvsagt når vi skulle gå, kom regnet, så vi ventet til det ble opphold. 

Klokken i Krk.

Vi vandret litt rundt i byen og så oss om, for de hadde ikke vært annet enn med sykkel. Og da hadde de bare syklet igjennom og tilbake.

smale gater i Krk

Gikk også litt opp i smauene, smale gater, men med barer eller små butikker opp igjennom.

gatemusikanter

Gatemusikanter var det også flere steder. På havnen var det et musikkorps. Det så ut som det kanskje kunne komme mer regn, vi synes også det var kaldt ute nå, så vi ville se oss om etter en restaurant hvor vi kunne sitte inne. Vi fant det til slutt litt lenger oppe i gaten.

Neste dag reiste vennene våre hjem igjen, men vi håper jo vi kommer oss nedover til Spania senere i september og treffer dem igjen der. Men vi tok plassen de hadde stått på da de reiste. Litt mer skygge å få fra det treet, når vi ikke tør å bade enda. Siden vi har vært syk så lenge og ikke helt topp ennå, blir vi her til vi reiser hjem har vi bestemt oss for. Så det blir nok en stund til neste reisebrev, som kommer når vi nærmer oss hjemreise. Nå skal vi pleie oss selv og forhåpentligvis bli helt frisk igjen og regner med vi får bade etter hvert. 

Byttet plass i dag
Solnedgangen tatt fra bilen

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg