Femte reisebrev fra påsketuren 2023

11.04.23

Hei igjen! I natt våknet vi med et brak fra torden klokken 0330. Det både lynte, tordnet, øsregnet og haglet om en annen, hele natten. Vi sov ikke så godt om natten siden det tordnet så mye, så vi lå litt lengre i dag. Regnet høljet ned hele dagen, så vi avlyste turen til sentrum. Tok oss noen små turer på stellplassen når det ikke regnet som verst. Men koste oss i bilen med god mat og så på TV. Det er en stellplass også litt lengre borte, du ser den så vidt på dette bildet.

Her er også en and som de mater hver dag ser det ut som.

12.04.

Våknet igjen til regn, men Yr sier det skal bli bedre utover dagen, så vi bestemte oss for å bli en dag til. Det lettet ikke før langt ut på dag, men nå bestemte vi oss for å ta på regntøy  og gå oss en tur til sentrum. Her er vi på vei mot sentrum.

Det er også en ferge som går her, sikkert over på andre siden av Elbe.

Det regnet hele veien inn til sentrum, men vi fant oss et kjøpesenter å gå inn på, faktisk var det en gangbro over til et kjøpesenter til.

De hadde fine påske dekorasjoner ute i hallene også.

Her er vi kommet over til det andre kjøpesenteret.

Legger ved et oversiktskart hvor dere ser alt som kan besøkes her i Bremerhaven, mange museum som dere ser og andre ting.

Vi kom så sent på dag, så det ble bare kjøpesenteret for oss denne gang. Det har regnet alt for mye, til at vi var fristet til å gå på andre ting denne gangen.

Men her var mange fristelser på senterne, her er det en stor sjokolade butikk, med alt mulig godt.

Mye påskegodt igjen ennå som dere ser, men nå er det jo 50% på det.

Vi fant oss også en liten pizza sjappe som vi kunne få oss litt mat og en pils, det smakte godt. Det ble kveld før vi kom tilbake til bilen, var uheldig med at det kom en skikkelig regnbyge på tilbakeveien. Resten av kvelden så vi på TV og koste oss i bilen.

13.04.23 Våknet vi igjen til regn, dusjet oss, spiste frokost og ryddet litt. Har sett at det er ikke så nøye med når du forlater disse stellplassene, så vi tok det med ro i dag.

Hadde bestemt oss for å kjøre til en stellplass ved Stade, så det er ikke så lange stykket om gangen med oss. Kjørte også innom Cuxhaven på veien. Kjørte forbi et hus med masse Ferrari merker på.

I det ene krysset vi passerte stod det et propell fly, litt artig med slike ting som de stiller ut noen steder.

Ellers var det ikke så mye å ta bilde av, det var også mye regn når vi kjørte og da blir det ikke noen fine bilder. Så kom vi frem til stellplassen og endelig ble det opplett og vi så blå himmel innimellom skyene.

Legger ved kjøreruten vår her.

Her er adressen til stellplassen, med adresse.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg