Det første reisebrevet fra turen til Spania 2022

Hei igjen!

30.08.22

Da er bilen pakket og vi er klare til tur. Kjører i kveld til Langevåg bobilparkering, for vi har begge tannlegetime der i morgen tidlig. Etter det begynner vi på turen nedover til Sverige først. Et vennepar av oss, ville også henge seg på turen med oss og det er jo veldig koselig. De har allerede reist, så regner med vi treffer de i Danmark eller Tyskland et sted. Det er jo alltid kjekt å ha selskap på turen, så det gleder vi oss til.

31.08.22

Våknet til nydelig vær i dag også, spiste frokost og dro til tannlegen. Vi har merket at det ene hjulet er det litt vibrasjon på når vi kjører, så vi kjørte til Dekksenteret hvor vi kjøpte 2 nye dekk foran, da de også la om dekk for oss. Det viste seg at det var ikke helt rundt, da de testet det, så da fikk vi nytt dekk igjen, selvsagt kostnadsfritt for oss. De har alltid gitt oss veldig god service der. Så vi ble jo litt forsinket av hele greien. Men kom oss nå av gårde til slutt. Stoppet på Sjoa og fylte diesel, dette er en artig stasjon med mange figurer.

Det er også som en gammel landhandler her.

Her passerer vi broa på Tretten som kollapset.

Vi bestemte oss for å kjøre strake veien denne gangen, siden vi kom så seint i gang. Så vi la kursen rett til Strømstad bobilparkering, så det ble sen kveld før vi var der.

01.09.22

Våknet til fortsatt nydelig vær, spiste frokost, tømte toalett og kjørte til butikken og handlet litt, før vi kjørte videre.

Sverige blir bare transportetappe for oss denne gangen. Her passerer vi Ljungskile, litt artig, for vi kjører jo egentlig litt under sjøen.

Fikk melding fra vennene våre Turid og Ingve, de var allerede kommet til Danmark og stod på en stellplass i Aabenraa. Bestemte oss for å kjøre på, slik at vi også kommer dit i kveld.

Her kjører vi på Øresund broen inn til Danmark.

Vi kom jo litt sent ned om kvelden, men det var så kjekt å møte vennene våre, at vi ble jo sittende oppe en stund før vi la oss. Legger ved adressen til bobilparkeringen her.

Dette er en stor bobilplass, med 50 plasser.

02.09.22

Vi våknet til nok en nydelig dag, stod opp og dusjet oss i bilen. Spiste frokost og tok livet litt med ro endelig. Det var godt å slippe å stresse av gårde. Heretter blir det mer rolig kjøring nedover. I dag kjører vi til Scandinavian Park og handler og etterpå overnatter vi på Citti Park alle sammen. For nå vil vi kjøre i lag en stund. Neste reisebrev kommer om et par dager.

 

 

 

 

13 kommentarer
    1. Jeg kommer til følge dere, da vi også har snakka om overvintring i Spania/Portugal, men ikke kommet oss til å gjøre det enda. Det er nok Øresundbroen dere kjører fra Sverige til Danmark🤪

      1. Så kjekt du liker det og du har nok rett i at det er Øresundsbroen😊Går litt fort i svingene av og til😊

      1. Ja, vi kjørte lange strekk nå fordi det var bare transport etappe. Men fra nå av blir det nok mindre kjøring og vi kommer til å ligge i ro noen dager her og der☀️😊

    2. Deilig nå tenker jeg og kommet såpass langt etter litt masete start med mye kjøring . Det er vel nå ferien starter . Spennende og følge dere og god tur videre .Vi reiser ned om ca 3 uker så vi følger med på deres reisebrev 😃😃👍

      1. Tusen takk for fin tilbakemelding😊Og ja, nå begynner ferien og vi vil ta det mer med ro😊Blir ikke så lange etapper og vi vil også ligge i ro et par dager innimellom☀️😊

    3. Hei. Jeg vil også følge dere og leser med interesse da vi skal gjøre noe lignende om et par år. Vi hadde en tur til Hellas for noen tiår siden, men bare for sommeren. Nå tar vi sikte på å overvintre i Spania. God tur 😊

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg