Del 3 – Reisebrev fra turen til Spania 2023

24.08.23 Hei igjen! I dag kjører vi videre fra Wasserwelt.

Legger ved et bilde fra svømmebassenget inne fra Wasserwelt, det er også et utenfor, men du må betale inngangspenger uansett. Vi måtte levere inn kortet vi fikk til strøm, da får vi igjen de 5 euroene vi betalte for det. Strøm er nemlig gratis, men de tar et depositum for kortet.

Det var en bowlingbane også ikke langt fra stellplassen.

På veien ut fra byen, så var det en artig reklame, jeg måtte ta bilde av. Jeg trodde først det satt en mann der oppe på taket , men så etter hvert når vi nærmet oss, at det bare var en figur som satt der.

Passerer mange steder slike som dette, mener det er humle som de dyrker og sikkert lager øl av.

Det var ulykke på veien nedover til Sulzemoos, så vi stod stille i alle fall 40 minutter, i tillegg til mye veiarbeid. Legger ved adressen til Der Freistatt som vi skulle til.

Så vi kom ikke frem før om kvelden og da var det fullt på stellplassen. Men det stod mange biler langs veiene her, så vi parkerte bare langs veien vi også.

Det var 30 grader, da vi kom og jeg kvidde meg til å få sove om natten uten AC. Men når klokken var 22.15, begynte det å blåse veldig mye og så kom styrtregnet i tillegg til veldig mye lyn og torden. Det var bare å stenge igjen alle luker og vinduer, men heldigvis, så sank temperaturen også. Så da var det råd å få sove etter at alt hadde gitt seg etter et par timer og vi kunne ta opp lukene i taket igjen.

25.08. Dagen etter våknet vi til fint vær igjen, men litt skyer var det. Da flyttet vi oss opp til stellplassen, for det var blitt ledige plasser. Denne stellplassen er gratis, lov å stå i 3 dager, men el. og vann må du betale for. Alle tømme muligheter, men ikke service hus..

Vi gikk oss en tur opp til Der Freistaat der det er en stor utstyrsbutikk i tillegg til 5 bobilforhandlere med 26 forskjellige merker. Det er også muligheter for å kjøpe reservedeler her. Veldig hyggelig betjening var det der over alt hvor du gikk. Jeg fikk tips fra Reise Linda om denne plassen og litt handel ble det jo.

Her er et bilde over stellplassen, men kommer du sent og det er fullt, er det mulig å stå på plassen ovenfor som er beregnet på personbiler. Vi så mange som stod der, eller langs veien slik vi gjorde.

26.08. Vi dro nå videre mot Rhindalen til et tettsted som heter Bacharach, stellplassen heter Sonnenstrand, legger ved adressen her.

Som vanlig var det både veiarbeid og kø på veien dit.

Her er vi kommet til Bingen am Rhein.

Når vi ser over elven, så ser vi vinranker så langt øyet kan se.

Det kjører mange cruisebåter her på elven.

Så passerer det en båt med en hel gjeng med folk som sykler på trenings sykler, det var jo et artig syn. Dette har jeg aldri sett før.

Nå er vi i Niederheimbach.

Og her kommer vi til Bacharach, blir en tur inn i byen i morgen.

Det var veldig fullt i dag når vi kom frem til stellplassen, men fant oss en plass selv om det var veldig trangt her. Så i morgen får vi håpe at vi kan få oss en litt bedre plass.

Legger ved reiseruten vår her.

 

6 kommentarer
    1. Takk for at jeg fikk “være med” deg litt på turen. Artig idé å kombinere båttur med treningssykler. God tur videre til deg! 😊

    2. Artig å følge dere! Lykke til på A8 i retning München;-) Skal godt gjøres å kjøre den strekningen på angitt tid. Kjenner den som veska mi for jeg bor i nærheten der køen er verst hehe. Skal tenke på dere og kjør forsiktig når dere kommer til Pforzheim og videre retning Stuttgart…..;-)
      god tur og litt ekstra tålmodighet ønsker jeg dere

      1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊Og vi vet at vi aldri kan gå ut fra tiden som Google map fører opp, men for å vise reiseruten er det greiest å bruke den. Vi bruker jo Garmin når vi legger inn rutene våre. Siden vi jo er på tur, så har vi heldigvis god tålmodighet😊☀️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg