Påsketur 2023

30.3.23

Hei igjen! Bildet er fra hjemme, for noen dager siden, heldigvis har solen fått tint mye av snøen nå, slik at vi kom oss opp. Vi har så vidt begynt på vår påsketur i år, etter en litt travel uke for å få alt på plass hjemme før vi dro. Tirsdag var vi på en liten tur med båten noen få timer på ettermiddagen, for å se om vi fikk noe fisk.

Vi hadde bra vær, fikk 3 torsk og 7 lyr, så da fikk vi jo litt å jobbe med. Det ble kveld før vi kjørte hjem i nydelig vær, men kaldt.

Så i går fileterte vi og kvernet fisk til fiskefarse. Det ble også torsk i ovnen til middag og så steikte vi fiskekaker på kvelden. Nydelig mat, så tok med noen fiskekaker på tur også.

Vi kom oss ikke av gårde før i 15 tiden i dag, så vi kjørte bare til Toftemo Skysstasjon og står der til i morgen. Vi må fylle gass på gasstanken vår og var for sent ute da vi kom til Dombås, de var stengt klokken 17.00. Så da står vi her til i morgen og kjører den lille biten tilbake slik at vi får fylt gass. Vi har bare en 11 kg gassflaske som vi bruker nå, så det blir litt lite på tur 🙂 Det er så mange steder de har lagt ned fyllestasjoner for gass, så det er langt i mellom nå.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg